"Flexibel | Korte lijnen | Meedenkend"

Metaalbedrijf, RVS, Aluminium bewerking op het allerhoogste niveau!

Waterjet-snijden

Visser Special Metal Products beschikt binnen zijn bedrijf over een watersnij-systeem voor het snijden van allerlei materialen en diktes. Onder toevoeging van een abrasief (special snijzand) aan de waterstraal, kan een breed spectrum van metalen en niet-metallische materialen, met een uitstekende contourprecisie worden gesneden. Te denken valt aan roestvast staal, titanium, aluminium, steensoorten, glas, keramiek, composieten, gewapende- en ongewapende kunststoffen.

Maritiem

Visser Special Metal Products onderscheidt zich op maritiem gebied door kwaliteit. Bovendien beschikken wij over een industriële kade. Hier kunnen werkzaamheden worden verricht aan boten tot 60 meter. Van reparaties aan het metaalwerk, ontwerpen van nieuw materieel tot het vervaardigen van complete stuurhutten.

Industrie

Visser Special Metal Products is actief in de glas- en beton industrie als ook in weg- en waterbouw. Moderne machines en vakmanschap stellen ons in staat om de meest uiteenlopende opdrachten tot in perfectie voor u uit te voeren.

Multi Media Bar

Vorige
Divers werk

...

Tallships zeilbootjes

...

Dek

...

Smeding kerstboom

...

Willem Alexanderboom

...

Harlingen brug

...

Kozijnen

...

Trapleuning

...

Semper Florens

...